STEINERSCHOLEN IN ANTWERPEN

Reservatie Alice in Wonderland vr 30/11-zo 2/12

Reservatie voor yoga zondag 2 december

Reservatie brunch zondag 2 december

Lees hieronder verder over het integrale programma van het Licht in Donkerweekend….

Van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december geniet u drie dagen van ons jaarlijkse evenement Licht in Donker in het mooie gebouw van de Steinerscholen in de Volkstraat te Antwerpen.

Wat valt er allemaal te beleven?

Vrijdag 30 november
Toneel Alice in Wonderland
20:00u – eerste toneelvoorstelling Alice in Wonderland van Lewis Carroll, gebracht door de leerlingen van de 7de t/m de 12de klas. Het geheel wordt begeleid door live-muziek en zang.
Nadien is er de mogelijkheid om tot 23u30 gezellig aan de bar te blijven napraten.

zaterdag 1 december
Geschenkenbeurs dag 1
12:00-18:00u – naar jaarlijkse traditie vindt onze geschenkenbeurs plaats. Geniet van de magische sfeer, de prachtige handwerken, heerlijke baksels, fraaie kunstwerken, praktische hebbedingetjes, goede boeken of ……
Tijdens de beurs kunt u genieten van ons ongelooflijke door ouders aangeboden buffet, en gezellig keuvelen met een drankje in de foyer.

Voorleesmoment
In de loop van zaterdagmiddag zal er een voorleesmoment plaatsvinden voor onze allerkleinsten, in een gezellig knus kader. Juf Floortje leest eerst een kort verhaaltje voor de kleuters en nadien leest zij een iets steviger verhaal voor de basisschoolkinderen.

17:30u –  foodtruck waar je een heerlijk vegetarische pita kan kopen. Vooral handig voor diegenen die tickets voor het toneel hebben, maar ook anderen zijn hier zeker welkom.

Toneel Alice in Wonderland
20:00u – ‘s Avonds beleven we de tweede voorstelling van Alice in Wonderland, en nadien is er alweer een nageniet moment aan de bar.

10:00 tot 11:00u – starten we met een familie yoga-sessie, in de euritmiezaal.

Biobrunch
11:00u sessie 1 of
13:00u sessie 2
Ook onze gezonde en overheerlijke bio-brunch staat weer op het menu. Het is een mooi moment om met gezin, familie en vrienden door te brengen in een fijn en gezellig kader. U kunt kiezen uit grote of kleine honger (al dan niet vegetarisch) en uit twee tijden.
In de loop van de namiddag plannen we ook nog een koor-moment in de foyer.

Geschenkenbeurs dag 2
12:00 tot ca.17:00u – de tweede dag van de geschenkenbeurs vindt plaats.

Toneel Alice in Wonderland
15:30u – derde en laatste toneelvoorstelling Alice in Wonderland. Het einde wordt rond 18u gepland.

Onze toneelvoorstellingen en de bio-brunch zijn enkel toegankelijk op reservatie via

Reservatie toneel Alice in Wonderland

Reservatie Brunch zondag 2 december